Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
HATAY İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUM HAKKINDA
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    MİSYON VİZYON
    GÖREVLERİMİZ
    ETİK DEĞERLERİMİZ
  • YÖNETİCİLER
    İL MÜDÜRÜ
    MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLERİ
    İLÇE MÜDÜRLERİ
  • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
    SÜREÇLER
    PROSEDÜRLER
    ORTAK GÖREVLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    KALİTE EL KİTABI
    ETİK İLKELERİ
    MİSYON - VİZYON
    İŞ AKIŞLARI
    GÖREV TANIMLARI
    FORMLAR VE TABLOLAR
  • TARIMSAL VERİLER
  • ÇİFTÇİ-YATIRIMCI KONULARI
    TARIMSAL DESTEKLEMELER
    TARSİM (TARIM SİGORT. HAV.)
    TARIMSAL YATIRIM REHBERİ
  • BİLGİ SİSTEMLERİ
    TÜRKVET
    GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ SİSTEMİ
    YEM VE GIDA KONTROL SİSTEMİ
    ARICILIK BİLGİ SİSTEMİ
    TARIM BİLGİ SİSTEMİ
    BKU VERİ TABAN PROGRAMI
    TİD SİSTEMİ
  • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER MÜZESİ
  • ALO KÜPE HATTI (KÜPE TALEP SİSTEMİ)
  • BİYES
  • TARIMSAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksHatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

ARSUZ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞLETMELERDE HİJYEN KURSLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19.02.2020 / Gösterim Saysı : 734 / Arşiv

Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortak çalışması ile 06.01.2020 - 13.01.2020 ve 20.01.2020 - 27.01.2020 tarihleri arasında ''İşletmelerde Hijyen'' kursları gerçekleştirilmiştir.

İlçe Müdürlüğümüz personelleri Veteriner Hekimler tarafından Kadın Eli Semt Pazarında çalışan bayanlara yönelik verilen kursta "5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile Gıda Hijyeni Yönetmeliği" kapsamında gıda işletmecileri ve çalışanlarına verilen eğitimde işyeri gıda işletmecilerinin ve çalışanların sorumlulukları, genel ve özel hijyen gereklilikleri, gıda satışı, toplu tüketim ve üretim, kantin, yemekhane vb. işyerlerinde çalışan personelin kişisel bakım ve hijyeni, işletme hijyeni, alet ekipman hijyeni, atık yönetimi, ürünlerin muhafaza koşulları gibi konularda gıda güvenilirliği bilincinin oluşturulması ve arttırılmasına yönelik bilgilendirme yapılarak, işletmelerde genel olarak tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için alınması gereken önlemler anlatıldı.

Gıda işletmelerinde gıda hijyen eğitimi almış personelin çalışmalarının sağlanması amacıyla gıda hijyen eğitimi almayan, yeni başlayan veya eğitim süresi dolmuş gıda işletme çalışanlarına yönelik eğitimlere 2020 yılında da devam edilecektir.

Fotoğraf Galerisi (3)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı İlimizi Ziyare ...
...
Hatay Beyaz Bal Kabağı Coğrafi İşaret Aldı
...
Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi
...
Çiftçi Kayıt Sistemi’Ne Başvurular 2 Ocak 2024 ...
...
İl Müdürlüğümüz Hizmet Binası Yeni Adresinde H ...
...
Tıbbi Ve Aromatik Bitkilerde Kümelenme Eğitimi ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Serinyol Mahallesi İnal Caddesi No: 77 Antakya /HATAY

  • Telefon : 0326 221 38 76

  • Faks : 0326 221 34 78

  • E-Posta : hatay@tarim.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI